Evenement omslagfoto

Ik word lid van de Schutterij

Nieuw-Wehl
zondag 1 januari 2023 00:00 - zondag 31 december 2023 23:59
Wil jij het hele schuttersfeest aanwezig zijn, daarmee onze vereniging steunen Ên toegang krijgen tot alle schuttersactiviteiten? Word dan lid van onze Schutterij! Dat kan door de ticket 'IK WORD LID' te kopen! Je betaalt dan in totaal â‚Ŧ15,- en kan het hele schuttersfeest de tent in. Je betaalt ook geen service- en ticketkosten! Ook word je als eerste op de hoogte gehouden over de verkoop voor de tickets van het Achterwehls Oktoberfest, want dat is tot nu toe ieder jaar nog snel uitverkocht geweest!

Let op: Omdat het lidmaatschap persoonsgebonden is (iedereen staat op naam geregistreerd) is het ook noodzakelijk dat je (eventuele) partner zich registreert. Dit dien je te doen door nogmaals een ticket te kopen, maar dan op naam van je partner. Dan krijgen jullie beiden automatisch de tickets en daarmee het lidmaatschap! Bij het afsluiten van je lidmaatschap ticket via deze website, machtig je de Schutterij om ieder volgend jaar 15 euro af te schrijven via automatische incasso. Je blijft dus lid tot nader bericht.

𝗔𝗹𝘀 𝗹đ—ļ𝗱 𝘃𝗮đ—ģ đ—ŧđ—ģ𝘇𝗲 𝘃𝗲đ—ŋ𝗲đ—ģđ—ļ𝗴đ—ļđ—ģ𝗴:
- Krijg je ieder jaar automatisch de kaarten voor het gehele Schuttersweekend in je mailbox.
- Daarnaast krijg je als eerste de mogelijkheid kaarten te kopen voor het Oktoberfest, want wij mailen eerst onze leden en maken daarna pas reclame voor het evenement.
- Steun je onze vereniging voor het organiseren van al onze activiteiten voor onze (jeugd)leden en houd je onze Schutterij op de weg!
Kies je ticket(s)
Ticketnaam
Aantal kaarten
IK WORD LID!
â‚Ŧ15,00
Totaal ticket(s)
â‚Ŧ0,00

Totaal
â‚Ŧ0,00

TLS beveiligd, jouw gegevens zijn beschermd.